Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Doğal un çeşitleri arasında öne çıkanlar şunlardır:
- Kinoa Unu: Yüksek protein, vitamin ve mineral içeriği ile glutensiz bir seçenektir 12.
- Kestane Unu: Yüksek miktarda protein, lif ve aminoasit içerir, ayrıca E ve B vitamini, potasyum, fosfor ve magnezyum açısından zengindir 13.
- Hindistan Cevizi Unu: Protein ve lif açısından zengin, hafif tatlı bir tada sahip olup gluten içermez 13.
- Nohut Unu: Protein açısından çok zengin, beyaz una kıyasla yapışkan bir dokuya sahiptir 12.
- Badem Unu: E vitamini bakımından zengin, gluten içermez ve kan basıncı ile kolesterolü düşürmeye yardımcı olur 12.
- Siyez Unu: Genetiği değiştirilmemiş, yüksek lif ve protein içeren sağlıklı bir undur 23.
- Tam Buğday Unu: Buğday bütün olarak öğütüldüğü için katkı maddesi içermez ve uzun süre tok tutar 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: