Buradasın
Deniz tarağı en güzel nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Deniz tarağı pişirmenin en güzel yollarından bazıları şunlardır:
- Izgara: Deniz taraklarını zeytinyağı, tuz ve karabiberle marine edip ızgarada 3-4 dakika pişirin 1.
- Soteleme: Geniş bir vok tavada tereyağı ısıtıp, sarımsak ve kırmızı biberle soteleyin. Ardından deniz taraklarını ekleyip 1-2 dakika pişirin, balık sosu, şeker ve karabiberle tatlandırın 2.
- Haşlama: Deniz taraklarını haşlayıp, ardından tereyağı ve ince doğranmış sarımsakla birlikte servis edin 5.
Ayrıca, deniz taraklarını çiğ olarak limon suyu ve zeytinyağıyla marine ederek de tüketebilirsiniz 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: