Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dana Carpaccio Tarifi:
Malzemeler:
- 400 gram bonfile 2;
- 1 soğan 2;
- 1 diş sarımsak 2;
- Akdeniz yeşillikleri 2;
- 100 gram taze fesleğen 2;
- Yarım çay bardağı zeytinyağı 2;
- Kekik, karabiber 2.
Yapılışı:
- Soğanı ve sarımsağı rendeleyin 2.
- Kekik, karabiber ve tuzu karıştırın 2.
- Bonfileyi bu karışıma bulayın 2.
- Kıyılmış fesleğen ve zeytinyağını harmanlayın 2.
- Bonfilenin ortasına delik açıp taze fesleğenle doldurun 2.
- Sıkıca rulo yapıp streç filme sarın ve dondurun 2.
- Buzdolabından çıkarıp dilimleyin 2.
- Yeşilliklerle süsleyip servis yapın 2.
Alternatif Tarif:
Malzemeler:
Yapılışı:
- Bonfileleri zar inceliğine gelene kadar 6-7 dakika dövün 3.
- Rokaları yıkayın ve kesin 3.
- Bir kapta balzamik sirke ve zeytinyağını karıştırın 3.
- Tabağa dövdüğünüz etleri koyun 3.
- Bol bol balzamikli sosu sürün 3.
- Tuz ve karabiber dökün 3.
- Son olarak roka ve parmesanı ekleyin 3.
Carpaccio yaparken etin donmadan soğuk duruma gelmesi ve ince ince kesilebilmesi önemlidir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: