Buradasın
Çıtır tavuk pane harcı nasıl hazırlanır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çıtır tavuk pane harcı hazırlamak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır:
Malzemeler:
- 1 su bardağı un 2
- 2 yumurta 2
- 1 su bardağı galeta unu veya ekmek kırıntıları 2
- 1 çay kaşığı tuz 2
- 1 çay kaşığı karabiber 2
- İsteğe bağlı: 1 çay kaşığı toz sarımsak veya soğan tozu 2
Hazırlanışı:
- Unu bir kaba alın 2.
- Yumurtaları başka bir kaba kırın ve çırpın 2.
- Galeta ununu veya ekmek kırıntılarını başka bir kaba koyun 2.
- Her bir kaba tuz, karabiber ve isteğe bağlı olarak toz sarımsak veya soğan tozunu ekleyin 2.
- Tavuk parçalarını önce una, sonra yumurtaya ve en son galeta ununa batırın, her aşamada iyice kaplamaya özen gösterin 2.
- Pane edilmiş tavukları kızgın yağda altın rengi olana kadar kızartın 2.
- Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün 2.
- Sıcak servis yapın 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: