Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çin'de yaygın olarak tüketilen makarna türü noodledır 14. Noodle, tavuk, et veya deniz ürünleriyle birlikte sunulabilir 14.
Ayrıca, Çin mutfağında sebzeli Çin makarnası da bulunur 1. Bu makarna, havuç, mantar, pırasa ve kabak gibi malzemelerle tatlandırılır 1.
Çin usulü makarna tarifi için aşağıdaki malzemeler kullanılabilir:
- 1 paket Çin makarnası 5;
- 200 gram tavuk göğsü 5;
- 1 büyük boy havuç 5;
- 1 orta boy kabak 5;
- 1 istenilen renkte dolmalık biber 5;
- 1 orta boy salatalık 5;
- 3-4 adet büyük boy mantar 5;
- Soya sosu 5;
- Susam yağı 5;
- Cin baharat karışımı veya tuz, karabiber, pul biber, curry (isteğe bağlı) 5.
Çin usulü makarna tarifi için wok tavada önce susam yağı dökülür, ardından tavuk göğsü eklenir ve karıştırılır 5. 5 dakika sonra baharatlar ve soya sosu eklenir, ardından sebzeler eklenir ve 5 dakika daha karıştırıldıktan sonra makarna eklenir ve güzelce karıştırılır 5. Üzerine istenirse pul biber veya karabiber serpilebilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: