Buradasın
Çikolata yaparken süt yerine ne kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çikolata yaparken süt yerine kullanılabilecek bazı alternatifler:
- Soya sütü tozu 14. 1'e 1 oranında kullanılabilir 1.
- Badem sütü 3. Hafif ve tatlı bir aromaya sahiptir 3.
- Hindistan cevizi sütü 3. Zengin ve kremsi bir dokuya sahiptir 3.
- Yulaf sütü 3. Hafif tatlı ve nötr bir tada sahiptir 3.
- Pirinç sütü 3. Çok hafif ve sulu bir yapıya sahiptir 3.
Bu alternatifler, tarifin lezzetini ve dokusunu değiştirebilir. Örneğin, hindistan cevizi sütü belirgin bir aroma katarken, badem sütü ve yulaf sütü daha nötr bir tat sağlar 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: