Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çay çeşitleri:
- Siyah Çay: Camellia Sinensis bitkisinin yapraklarının kurutulmasıyla elde edilir 12.
- Yeşil Çay: Yaprakların toplanır toplanmaz kavurulup kurutulmasıyla elde edilir, fermantasyonu yoktur 123.
- Beyaz Çay: Açmamış tomurcuk halindeki üst yaprakların toplanıp hiçbir işlem görmeden kurutulmasıyla elde edilir 123.
- Oolong Çayı: Yarı okside edilir, oksidasyon oranı yeşil ve siyah çay arasındadır 134.
- Rooibos Çayı: Güney Afrika'da yaygın olan, kırmızı renkte, odunsu ve hafif ballı vanilya aromalı bir çaydır 15.
- Bitki Çayları: Ihlamur, nane-limon, melisa, maydanoz gibi çeşitli bitkilerden yapılır 15.
- Meyve Çayları: Elma, kırmızı meyve, kuşburnu gibi meyve aromalarını içerir 15.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: