Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Buzlukta hamur açma nasıl saklanır?
- Hamuru Hazırlama: Tarifi takip ederek hamuru hazırlayın 1.
- Soğutma: Hazırlanan hamuru buzdolabında en az 30 dakika bekletin, bu hamurun daha iyi şekil almasını sağlar 1.
- Bölme ve Şekil Verme: Hamuru istediğiniz şekillerde kesip veya şekil vererek hazırlayın 1.
- Saklama Kabı Seçimi: Hava geçirmez bir saklama kabı veya buzluk poşeti kullanın 12.
- Etiketleme: Saklama kabının üzerine içeriği ve dondurulma tarihini içeren bir etiket yapıştırın 1.
Buzluktan Çıkarma ve Hazırlama:
- Buzluktan Çıkarma: Dondurucudan çıkararak buzdolabında bir gece boyunca çözülmeye bırakın 12.
- Oda Sıcaklığına Getirme: Eğer hızlı pişirmek istiyorsanız, 30 dakika oda sıcaklığına gelmesini bekleyin 1.
- Pişirme Öncesi Hazırlık: Fırını tarifte belirtilen sıcaklığa önceden ısıtın 1.
- Pişirme Süresi: Pişirme süresini tarifinize göre ayarlayın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: