Buradasın
Bütün tavuğun yumuşak olması için ne yapmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bütün tavuğun yumuşak olması için aşağıdaki yöntemler uygulanabilir:
- Limon ve Ada Çayı: Tavuğu yarım limon ile ovalayıp, içine birkaç ada çayı yaprağı ve yarım limon dilimi yerleştirmek 13.
- Süt Marinesi: Tavuk etini süt içinde birkaç saat bekletmek 14.
- Soda: Dövülmüş tavuk göğsünü 2 saat boyunca soda içinde bekletmek 4.
- Baharat ve Un: Tavuk göğsünü baharatladıktan sonra una bulayıp kızartmak, bu şekilde yumuşak kalmasını sağlar 4.
- Doğru Pişirme: Tavuğu sotelemek, ızgarada pişirmek veya fırında düşük ve sabit sıcaklıkta pişirmek 24.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: