Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bütün tavuğun içine çeşitli malzemeler konulabilir, örneğin:
- Otlar ve baharatlar 15. Taze kekik, biberiye, adaçayı, nane, toz kırmızı biber, taze fesleğen, maydanoz gibi otlar ve tuz, karabiber gibi baharatlar tavuğun içine serpilebilir 15.
- Limon, portakal ve sarımsak 45. Bu malzemeler, tereyağı ile karıştırılarak tavuğun deri altına ve içine yerleştirilebilir 45.
- Pastırmalar 5. Derinin üzerine birkaç dilim pastırma konulabilir 5.
- Sebzeler 12. Soğan, havuç, patates gibi sebzeler tavuğun boşluğuna yerleştirilebilir 12.
- İç pilav 1. Pirinç, soğan ve baharatlarla hazırlanan iç pilav tavuğun içine doldurulabilir 1.
Bütün tavuğun içine konulan malzemelerin miktarı fazla olmamalıdır, aksi takdirde tavuğun pişme süresi uzar 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: