Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Büfelerde genellikle büfe sucuğu olarak adlandırılan, kolay dilimlenip tosta dizilebilmesi için özel olarak üretilmiş bir sucuk çeşidi kullanılır 1. Bu sucuk, kangal sucuk ile salam arası bir kalınlıkta ve jop gibi kıvrımsızdır 1. Baharatı bol olup besleyici unsurları yok denecek kadar azdır 1.
Ayrıca, Şahin Büfe Sucuk gibi markalar da büfelerde tercih edilmektedir 5. Şahin sucuk, Kayseri'de üretim yapmakta olup, Acılı-Acısız Fermente Parmak Sucuk, Evlik Sucuk, Klipsli Parmak Sucuk gibi çeşitli sucuklar sunmaktadır 5.
Büfe sucuğu dışında, Egetürk gibi yurtdışından ithal edilen sucuklar da bazı büfelerde bulunabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: