Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Türkiye'de kaliteli kasap sucuğu üreten bazı markalar şunlardır:
- Cumhuriyet Sucukları: 1920'li yıllarda kurulan ve özel formüllü sucuklarıyla tanınan bir markadır 12.
- Apikoğlu Sucukları: 100 yıllık geçmişi olan, 7-8 günlük fermantasyon süreciyle üretilen bir markadır 12.
- İkbal Sucukları: Atatürk tarafından ismi değiştirilen ve hem sucuk hem de restoran zincirleriyle bilinen bir markadır 12.
- İtimat Sucukları: Afyonkarahisar kökenli, kalitesi ve aromasıyla öne çıkan bir markadır 14.
- Şahin Sucukları: Kayseri'de faaliyet gösteren, günlük 50 tonluk üretim kapasitesine sahip bir markadır 14.
Sucuk seçerken etin kalitesi, baharatların özgünlüğü ve üretim teknikleri gibi faktörlere dikkat etmek önemlidir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: