Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Beyti kebabı yufkası hazırlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Yufka Seçimi: 3 adet hazır yufka kullanın 3.
- Yufkayı Açma: Yufkayı tezgah üzerine serin ve ikiye katlayın 3.
- İç Harcın Hazırlanması: Kıyma, rendelenmiş soğan, sarımsak, baharatlar ve suyu bir kapta iyice yoğurun 23.
- Yufkaya Yayma: Yufkanın geniş kısmına hazırladığınız iç harcı ekleyin 3.
- Rulo Şekillendirme: Yufkayı sıkı bir şekilde rulo yapın ve ucunu su ile yapıştırın 3.
- Kesme: Rulo yufkayı üç parmak kalınlığında verev şeklinde kesin 4.
Bu adımları takip ederek yufkadan beyti kebabı hazırlayabilirsiniz.
Not: Yufkaları sararken gevşek değil, sıkı sıkı sarmaya özen göstermelisiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: