Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Beyaz çorbalar, genellikle süt veya krema gibi beyaz renkli malzemelerle hazırlanan besleyici ve lezzetli çorbalardır 12. İşte bazı beyaz çorba çeşitleri:
- Kremalı Mantar Çorbası: Mantar, soğan, sarımsak, tereyağı, un, süt veya krema, tuz ve karabiber ile yapılır 12.
- Tarator Çorbası: Yoğurt, ceviz, sarımsak, limon suyu ve su ile hazırlanır, soğuk servis edilir 1.
- Kremalı Brokoli Çorbası: Brokoli, soğan, sarımsak, sebze suyu, krema, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile yapılır 1.
- Kısır Çorbası: Bulgur, domates, biber, soğan, maydanoz, nar ekşisi ve zeytinyağı ile yapılır, genellikle soğuk servis edilir 1.
- Beyaz Fasulye Çorbası: Beyaz fasulye, soğan, havuç, un, süt, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile hazırlanır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: