Stroganov soslu et pişirmek için aşağıdaki malzemeleri ve adımları kullanabilirsiniz: Malzemeler: - 750 gram dana bonfile - 3 adet soğan - 3 adet kırmızı biber (etli) - 1 paket soya filizi - 3 diş sarmısak - 3 yemek kaşığı konserve mısır - 3 yemek kaşığı soya sosu - Sıvı yağ Hazırlanışı: 1. Etleri parmak büyüklüğünde doğrayın. 2. Yağı kızdırıp içine etleri atarak 5 dakika pişirin. 3. Ardından soğan ve sarmısağı ekleyin, 5 dakika sonra soya filizi ekleyin. 4. 5 dakika sonra kalan sebzeleri ekleyin ve soya sosunu ilave edin. 5. Etler iyice piştikten sonra servis yapın. Alternatif olarak, Rus sığır stroganov tarifi için şu adımları izleyebilirsiniz: 1. Tuz ve karabiberle marine edilmiş sığır eti şeritlerini büyük bir tencerede tereyağında yarı saydam olana kadar soteleyin. 2. Mantarları ekleyip yaklaşık 2 dakika veya çökene kadar soteleyin. 3. Sığır eti şeritlerini ekleyin ve 5 dakika soteleyin. 4. Unu karıştırın. 5. Küçük bir kapta kuru hardal ve domates salçasını karıştırıp tavaya dökün. 6. Kaynayana kadar pişirin, ısıyı azaltın ve 15 dakikadan fazla pişirmeyin (veya sığır eti istediğiniz kıvama gelene kadar). 7. Temperlenmiş ekşi kremayı birkaç kepçe sıcak pişirme sıvısı ile karıştırın. 8. Şarap kullanıyorsanız, ekşi kremaya ekleyin. 9. Temperlenmiş karışımı tavayla karıştırıp koyulaşana kadar ısıtın. 10. Baharatları ayarlayın ve yanında tavada kızartılmış patates, dilimlenmiş turşu ve daha fazla ekşi krema ile servis yapın.