Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bagetin çıtır olmasının birkaç nedeni vardır:
- Yüksek fırın sıcaklığı 25. Pişirme işleminin başlangıcında 240°C ile 260°C arasında bir fırın sıcaklığı, kabuğun çıtır kalmasını sağlar 25.
- Buhar kullanımı 25. Pişirme sırasında fırına su buharı verilmesi, kabuğun çıtır ve parlak olmasına yardımcı olur 25.
- Derinin soyulmaması 1. Bagetlerin üzerindeki deri, pişirme sırasında yağı dışarı çıkararak çıtır bir doku oluşturur 1.
- Doğru pişirme tekniği 5. Fırının önceden iyice ısıtılması ve pişirme sırasında bagetlerin çevrilmesi, her tarafının eşit kızarmasını ve çıtır olmasını sağlar 15.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: