Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Baget en güzel şekilde haşlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Bagetlerin Hazırlanması: Bagetlerin derilerini temizleyin ve yıkayın 14.
- Tencereye Alma: Tencereye bagetleri, doğranmış soğanı, patatesi, havucu ve sarımsağı ekleyin 13.
- Yağ ve Baharat Ekleme: 1 yemek kaşığı tereyağı, 3 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karabiberi tencereye ilave edin 13.
- Su Ekleme: Sebzelerin ve bagetlerin üzerine çıkacak kadar su ekleyin 1.
- Pişirme: Tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte sebzeler ve bagetler yumuşayana kadar pişirin 13.
- Terbiye: Ayrı bir kasede 1 yemek kaşığı un ve yarım limonun suyunu karıştırın, yemeğin suyundan ekleyip hızlıca karıştırın ve tencereye ilave edin 13.
- Servis: 1-2 dakika daha pişirdikten sonra ocağın altını kapatın ve servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: