Buradasın
Donuk rustik baget nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Donuk rustik baget pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Bagetleri Hazırlama: Donuk bagetleri bir kağıt havlu yardımıyla kurulayın ve üzerlerine bıçakla derin ve dikey çizikler atın 1.
- Marinasyon: Geniş bir kapta zeytinyağı, yoğurt, domates salçası, bal, sarımsak, sirke ve baharatları karıştırın 1. Bagetleri bu karışıma bulayın 13.
- Pişirme: Bagetleri tek sıra halinde fırın tepsisine dizin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 45-50 dakika pişirin 1.
- Servis: Sosunu çeken ve baharatlarla tatlanan bagetleri sıcak olarak servis edin 1.
Alternatif olarak, bagetleri fırın poşeti kullanarak veya üzerlerine çizik atıp ızgarada pişirebilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: