Buradasın
Bademli kurabiyenin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bademli kurabiyenin püf noktaları şunlardır:
- Tereyağının yumuşaklığı: Hamura eklenen tereyağının oda sıcaklığında olması gerekir 12.
- Unun elekten geçirilmesi: Unu eleyerek kullanmak, lezzetin artmasını ve kıvamın daha kısa sürede yakalanmasını sağlar 12.
- Bademlerin çiğ olması: Kavrulmuş bademler fırına girince yanma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir, bu yüzden çiğ badem kullanılmalıdır 12.
- Pişirme süresi: Kurabiyeler, altı hafif pembeleşince fırından alınmalıdır 3.
- Pudra şekeri: Kurabiyeler soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri serpilebilir 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: