Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Avcı böreğinin püf noktaları şunlardır:
- Kıymalı harcı çok fazla pişirmeyin, yoksa kuruyabilir 13. Harcın nemli kalması için kapağını kapalı tutun 1.
- Yufkaları yağlarken çok fazla yağ kullanmayın, yoksa börekleriniz yağlı olabilir 13. Yağı fırça ile hafifçe sürün 1.
- Börekleri sarmadan önce yufkaların oda sıcaklığında olmasına dikkat edin, yoksa yırtılabilir 13.
- Börekleri çok sıkı veya çok gevşek sarmayın, yoksa pişerken dağılabilir 13.
- Börekleri kızartırken yağın çok kızgın olmasına dikkat edin, yoksa börekleriniz hamur olabilir 13.
- Börekleri arkalı önlü eşit şekilde kızartın ve fazla yağını süzmek için kağıt havlu kullanın 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: