Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Malzemeler:
- 250 gram kadayıf 2;
- 150 gram tereyağı veya margarin 2;
- 1 su bardağı fıstık veya ceviz içi 2;
- 1 su bardağı şeker 2;
- 1 su bardağı su 2;
- 1 tatlı kaşığı limon suyu 2.
Yapılışı:
- Kadayıfı eritilmiş tereyağı veya margarin ile yağlayın 2.
- Yarısını tepsiye yerleştirin, üzerine fıstık veya ceviz serpin ve kalan kadayıfı kapatın 2.
- 180 derece fırında altın rengi alana kadar pişirin 2.
- Şerbet hazırlayıp, tatlı sıcakken soğuk şerbeti dökün 2.
Atom kadayıf yapımında fıstık veya ceviz kullanımı, kişisel tercihlere göre değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: