Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Malzemeler:
- 1 shot espresso 13;
- 1 su bardağı süt 2;
- 2 yemek kaşığı Antep fıstığı ezmesi veya kreması 23;
- Yarım çay kaşığı vanilya özütü (isteğe bağlı) 2;
- Süsleme için rende Antep fıstığı veya krema 2.
Hazırlanışı:
- Kahve makinesinde bir shot espresso hazırlayın 13.
- Sütü ocakta hafifçe ısıtın ve köpürtün 23.
- Sosu hazırlamak için, sütü ve Antep fıstığı ezmesi veya kremayı sos tenceresinde karıştırın, kısık ateşte homojen bir kıvam alana kadar pişirin 2.
- Hazırladığınız espressoyu ve Antep fıstığı karışımını birleştirin 23.
- Üzerine köpürtülmüş sütü dökün ve isteğe bağlı olarak süsleme yapın 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: