Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ana yemek ve meze olarak tüketilebilecek bazı seçenekler:
- Ana Yemek:
- Sokak Köftesi 4. Soğan, kıyma, sarımsak ve baharat karışımıyla hazırlanan ve sıcak lavaş ekmeğiyle sunulan bir köfte çeşididir 4.
- Sac Kavurma 4. Etli veya sebzeli olarak hazırlanabilen, Türk mutfağının sevilen yemeklerinden biridir 4.
- Tavuk ve Karnabaharlı Yalancı İskender 4. Kızartılmış tavuk ve karnabahar kullanılarak hazırlanan, yoğurtlu sosla servis edilen bir ana yemektir 4.
- Meze:
- Haydari 23. Yoğurt, sarımsak ve baharatlarla hazırlanan geleneksel bir mezedir 23.
- Havuç Tarator 25. Az malzemeyle hızlıca hazırlanan, havuç bazlı bir mezedir 25.
- Pastırmalısından Pancarlısına Humus 2. Farklı çeşitleriyle sunulan bir mezedir 2.
- Girit Ezme 5. Beyaz peynir, ceviz ve Antep fıstığı ile hazırlanan bir mezedir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: