Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Amerikan turşularının farklı olmasının birkaç nedeni vardır:
- Göçmen Kültürü: 19. ve 20. yüzyıllarda Doğu Avrupa'dan New York'a göç eden Aşkenaz Yahudileri, turşu yapma geleneklerini de beraberinde getirmiştir 3. Klasik koşer turşusu, tuzlu suda fermente edilir ve sarımsak, dereotu ve baharatlarla tatlandırılmış salatalıklarla yapılır 3.
- Bölgesel Çeşitlilik: Amerika'da farklı bölgelerde çeşitli turşu türleri bulunur 2. Örneğin, Amerika'da kornişon ve jalapeno biber turşuları popülerdir 2.
- Malzeme ve Yöntem: Turşu yapımında kullanılan sebze ve meyve çeşitleri ile yöntemler, bölgeye göre değişiklik gösterir 2. Örneğin, Hindistan'da mango ve limon turşuları, Rusya'da ise lahana ve havuçla yapılan turşular yaygındır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: