Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Altınoluk zeytinyağının bazı özellikleri:
- Kalite: Altınoluk, dünyanın en kaliteli zeytinyağlarının üretildiği yerlerden biridir 13.
- Üretim Yöntemi: Zeytinler, soğuk sıkım yöntemiyle işlenir; bu, zeytinyağının daha az asitli ve aromatik olmasını sağlar 25.
- Doğallık: Zeytinler, kimyasal gübre veya pestisit kullanılmadan yetiştirilir 5.
- Asit Oranı: Asit oranı maksimum %0,8'dir 24.
- Kullanım: Zeytinyağı, yemeklerde, tatlılarda ve pilavlarda kullanılır 1. Ayrıca, kahvaltılarda kekik, kırmızı biber ve limon ile birlikte taze ekmekle tüketilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: