Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yedi çeşit Türk tatlısı:
- Baklava 245. İnce yufkaların arasına Antep fıstığı veya ceviz konularak yapılan şerbetli hamur tatlısı 24.
- Tulumba tatlısı 235. Kızartılmış hamurun şerbetle servis edildiği bir tatlı 25.
- Güllaç 235. Gül suyu, süt, nar ve cevizle hazırlanan, fındık, Antep fıstığı ve bademle süslenen tatlı 35.
- Kazandibi 34. Dibi tutturulmuş muhallebi 3.
- Keşkül 14. Toz bademle yapılan sütlü tatlı 14.
- Şekerpare 12. Şerbetli hamur tatlısı 2.
- Künefe 25. Kadayıf ve peynirden yapılan, sıcak servis edilen tatlı 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: