Evet, hazır yufkadan kadayıf tatlısı yapılabilir. Malzemeler: 2 adet hazır böreklik yufka; 200 gr kadayıf; 200 gr tereyağı; 1,5 su bardağı ceviz içi (iri dövülmüş); Şerbeti için: 2 su bardağı toz şeker, 2 su bardağı su, 3-4 damla limon suyu. Hazırlanışı: 1. Bir tavada tereyağını eritin ve soğutun. 2. Tel kadayıfları bir karıştırma kabına alın ve tereyağını ekleyip kadayıfları didikleyin. 3. Yufkayı tezgaha yayın, yuvarlak kenarlarını içe doğru katlayın ve kare bir yufka elde edin. 4. Yufkanın kendi tarafınıza olan kısmına hazırladığınız kadayıfı ve cevizi enlemesine yayın. 5. Sıkı bir şekilde sarın ve diğer yufkayı da aynı şekilde hazırlayın. 6. Hazırladığınız yufkaları 2 parmak kalınlığında kesin ve 30 cm çapında yuvarlak cam fırın kabına sıkı bir şekilde dizin. 7. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 45-50 dakika üzerleri kızarana kadar pişirin. 8. Fırından çıkan sıcak tatlınıza, soğuk şerbeti dökün.