Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Süt soğutma bunkeri olarak süt soğutma tankı kastedilmiş olabilir.
- Sütün tanka alınması 1. Sağım işlemi sonrasında süt, özel pompalar yardımıyla soğutma tankına alınır 1.
- Soğutma 13. Süt tanka alındığında, serpantin sistemi veya plakalı soğutma mekanizması sayesinde hızlı bir şekilde istenilen sıcaklığa, genellikle 4°C'ye düşürülür 13.
- Sıcaklık kontrolü 13. Dijital kontrol panelleri ile sütün sürekli istenen sıcaklıkta kalması sağlanır 13.
- Karıştırma 1. Sütün her noktasının eşit şekilde soğuması ve kaliteli bir yapıda kalması için tank içinde karıştırıcılar bulunur 1.
- Depolama 1. Soğutulmuş süt, tank içinde belirli bir süre muhafaza edilebilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: