Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pastörize sütün sağlıklı olup olmadığını anlamak için şu özelliklere dikkat edilebilir:
- Etiket ve son tüketim tarihi kontrolü 23. Pastörize süt alırken, ürünün üzerindeki etiketi kontrol etmek ve son tüketim tarihine bakmak önemlidir 23.
- Ambalajın durumu 2. Delik, sızıntı veya şişkinlik gibi ambalaj hasarları, ürünün bozulmuş olabileceğine işaret edebilir 2.
- Saklama koşulları 12. Pastörize süt, açıldıktan sonra buzdolabında saklanmalı ve 3-10 gün içinde tüketilmelidir 12.
- Koku ve görünüm 2. Ekşimsi koku, renk değişimi veya topaklanma varsa ürün kullanılmamalıdır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: