Buradasın
Fındık ve çay neden doğrudan tüketilebilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Fındık ve çay, doğrudan tüketildiğinde sağlık açısından faydalı olabilir:
- Fındık, doymamış yağ asitleri, magnezyum, potasyum ve omega-9 yağ asitleri içerir 23. Bu bileşenler, kalp sağlığını destekler, kan basıncını düzenler ve bağışıklık sistemini güçlendirir 23. Ayrıca, antioksidan özellikleri sayesinde kronik hastalık riskini azaltır 23.
- Çay, güçlü antioksidanlar içerir ve bol bol içilmesi önerilir, ancak şekersiz olmak kaydıyla 1. Çay, dinçlik verir ve vücuttaki en güçlü antioksidanlardan birini sağlar 1.
Bu nedenle, fındık ve çay doğrudan tüketildiğinde, genel sağlık durumunu iyileştirici etkiler yapabilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: