Buradasın
Ağız sütünün en faydalı hali nasıl tüketilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ağız sütü pişirirken izlenebilecek adımlar:
- 1 litre ağız sütü bir tencereye alınır 5.
- Kısık ateşte sürekli karıştırılarak pişirilir 5.
- Kaynamaya başlamadan önce yoğunlaşıp pelte kıvamı alır 5.
- Üzerine isteğe bağlı olarak biraz tuz veya bal eklenebilir 5.
- Fırında da pişirilebilir; fırın kabına dökülüp 180 derece fırında üzeri kızarana kadar bekletilir 5.
- Soğuduktan sonra dilimlenerek servis edilir 5.
Ağız sütü, her bünyeye uygun olmayabilir; alerjik veya sindirim sistemi hassasiyeti olan bireylerin dikkatli olması gerekir 5.
Ağız sütünün en faydalı haliyle ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, ağız sütünün bazı faydaları şunlardır:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: