Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Atandım yazısı geldikten sonra yapılması gerekenler:
- Evrak Hazırlığı: Atandığınız kurum tarafından istenen evrakları hazırlayın. Bu evraklar genellikle T.C. kimlik numarası, adres bildirimi, diploma, adli sicil kaydı gibi belgeleri içerir 23.
- Evrak Teslimi: Hazırladığınız evrakları, duyuruda belirtilen tarih aralığında atandığınız kuruma teslim edin 12.
- Güvenlik Soruşturması: Arşiv araştırması veya güvenlik soruşturması yapılabilir. Bu süreç, kişinin ikametinin bulunduğu emniyet birimince yürütülür 1.
- Göreve Başlama: Evrakları teslim ettikten sonra, işe başlama tarihi size bildirilir. Genellikle kısa bir süre içinde göreve başlanır 24.
- Tebligat: Göreve başlama tebligatı aldıktan sonra, belirtilen tarihte işe başlamanız gerekir. Şehir içi atamalarda genellikle bir gün, şehir dışı atamalarda ise 15 gün içinde göreve başlanır 13.
Ayrıntılı bilgi için atandığınız kurumun personel şubesiyle iletişime geçilmesi önerilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: