Virüslerin beslenme şekli hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, bağışıklık sistemini güçlendirmek ve virüslerle mücadeleye destek olmak için önerilen bazı besinler şunlardır: C vitamini: Turunçgiller, kırmızı biber, brokoli gibi besinlerde bulunur. D vitamini: Balık, yumurta sarısı, süt ürünleri ve güneş ışığı ile alınabilir. Çinko: Kabak çekirdeği, ceviz, badem, kırmızı et ve baklagillerde bulunur. E vitamini: Badem, fındık, zeytinyağı ve avokado gibi yağlı tohumlarda bulunur. Omega-3 yağ asitleri: Somon, sardalya, ceviz ve keten tohumunda bulunur. Probiyotik ve prebiyotik gıdalar: Yoğurt, kefir, sarımsak, soğan, muz. Ayrıca, dengeli bir diyet, yeterli su tüketimi, şeker ve işlenmiş gıdalardan uzak durma da bağışıklık sistemini destekler.