MasterChef'te ördek pastilla yapmak için gerekli malzemeler: 1 taze acı chili biberi; 4 dal maydanoz; 1 çay kaşığı toz şeker; 50 gram file badem; 1 bardak sebze suyu; 2 yemek kaşığı koruk sirkesi; 1 yemek kaşığı zeytinyağı; pudra şekeri; 1 ördek; 3 yumurta sarısı; 2 adet baklavalık yufka; 1 diş sarımsak; 2 kuru soğan; 1 yemek kaşığı tereyağı; 4 adet ince kesilmiş zencefil; 3 dal taze soğan; taze çekilmiş karabiber; toz tarçın; 1 çay kaşığı toz kimyon. Yapılışı: 1. Ördek etini yıkayıp kurutun, üzerine biber ve tuz ekleyin. 2. Ördekleri kemikleri ile birlikte parçalara bölün. 3. Düdüklü tencereye zeytinyağı koyup ördek parçalarını ekleyin. 4. Sarımsak, soğan, toz zerdeçal, taze zencefil, tarçın, toz kişniş ve kimyon baharatlarını ekleyin, karıştırın. 5. Koruk sirkesi ve toz şekeri ekleyip deglaze edin. 6. Sebze suyunu ekleyip kavurun, ardından malzemeleri normal tencereye alın ve 50 dakika pişirin. 7. Ördek etini büyük parçalar halinde didikleyin. 8. Bir bardak stok alıp 3 yumurta sarısıyla çırpın, tencereye ekleyin ve boza kıvamına gelene kadar pişirin. 9. İnce kıydığınız maydanoz, taze soğan, pişmiş soğan ve chili biberi karıştırın, karabiber ve tuz ekleyin, buzdolabında kalınlaşıncaya kadar bekletin. 10. Geniş bir tencerede zeytinyağını ısıtıp bademleri altın sarısı rengi değişene kadar kavurun. 11. Tereyağını eritip baklavalık yufkalarını fırça yardımıyla yağlayın. 12. Yufkaları fırın tepsisinde boşluk bırakacak şekilde kesin, ortasına bademli ördek karışımını koyun ve dışarıda kalan yufkaları içe doğru katlayın. 13. Yufkanın kenarlarını yağladıktan sonra kalan yağı yufkaların üzerinde gezdirin. 1