Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yoğunlaştırılmış sütün kullanıldığı bazı yiyecek ve içecekler:
- Tatlılar 34. Cheesecake, kek ve karamelize süt (dulce de leche) gibi tatlılarda lezzet ve kıvam artırıcı olarak kullanılır 34.
- Dondurmalar 34. Dondurma karışımlarına eklenerek kremsi bir doku sağlar 34.
- Soslar 4. Kremalı soslarda, makarna ve deniz ürünü soslarında kıvam artırıcı olarak tercih edilir 4.
- Kahve ve çaylar 34. Sütlü kahve ve tatlı çaylarda kremamsı bir tat ve yoğunluk katar 34.
- Konserve ve kurabiyeler 4. Enerji topları ve kurabiye hamurlarında tatlandırıcı ve kıvam artırıcı olarak kullanılır 4.
Ayrıca, süt ürünlerine alerjisi olanlar için alternatif bir seçenek sunar 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: