Buradasın
Yiyecek üretimi ve servis atölyesinde hangi projeler yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yiyecek üretimi ve servis atölyesinde yapılan projeler şunlardır:
- Kuver Çeşitleri: Masa üstü servis takımlarının düzenlenmesi ve kuver açma teknikleri 12.
- Peçete Katlama Şekilleri: Farklı peçete katlama tekniklerinin uygulanması 1.
- Soğuk ve Sıcak İçeceklerin Servisi: İçeceklerin hazırlanması ve servis edilmesi 12.
- Bulaşık Yıkama ve Atım Yönetimi: Elde ve makinada bulaşık yıkama işlemlerinin yapılması 12.
- Lezzet Vericiler ve Baharatlar: Lezzet verici karışımların hazırlanması 1.
- Uluslararası Doğrama ve Pişirme Teknikleri: Uluslararası doğrama usulleri ve pişirme tekniklerinin kullanılması 12.
- Sebze Garnitürleri ve Reçeteleri: Sebzelerin garnitür olarak hazırlanması ve reçetelerin uygulanması 1.
- Çorbalarda Kullanılan Terbiye Çeşitleri: Çorbalarda kullanılan terbiye çeşitlerinin öğrenilmesi 1.
- Modern ve Klasik Usullerle Servis: Modern ve klasik servis yöntemlerinin uygulanması 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: