Buradasın
Yayla Çorbası'nın püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yayla Çorbası'nın püf noktası, çorbanın kesilmesini önlemek için terbiyenin doğru hazırlanmasında yatmaktadır 24. İşte bazı önemli adımlar:
- Yoğurt, un ve yumurtayı az suyla çok iyi çırpın 3. Bu karışım pürüzsüz olmalıdır.
- Çorbayı soğuk suyla hazırlayıp kaynayana kadar aynı yönde karıştırın 3.
- Kaynadığında kıvam koyu olursa, sıcak su ilave edin, kesinlikle soğuk su eklemeyin 3.
- Çorbanın tuzunu pişme anında değil, en sonunda koyun 34.
- Naneyi yağda fazla yakmayın, yeşil kalması için tavayı salladıktan hemen sonra çorbanın üzerine dökün 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: