Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yağda yumurtanın içine tuz, karabiber ve pul biber eklenebilir 1. Ayrıca, beyazların daha toplu olması için yumurtalar tavaya kırıldıktan sonra bir kaşık veya spatula ile toparlanabilir 1.
Daha lezzetli bir kıvam elde etmek için tavadaki yağın içine, yumurta eklendikten sonra bir kaşık kızgın yağ gezdirilebilir 5.
Yağda yumurtanın içine et suyu eklenmesi de önerilen pişirme yöntemlerinden biridir 3. Bu yöntemle, beyazın etrafında altın kahverengi karışımı çıtır bir kenar ve akışkan bir sarı elde edilir 3.
Yağda yumurta tarifine örnek olarak, içine domates, havuç, patates, peynir ve sosis gibi malzemelerin eklendiği bir tarif de bulunmaktadır 4.
Yağda yumurta tarifi ve pişirme yöntemleri hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklara başvurulabilir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: