Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Waffle makinesinde hamur, hafif ve kabarık olmalıdır 2. Bunun için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Yumurta ve şekeri çırpın: Mikser yardımıyla yumurta beyazlarını köpük kıvamına gelene kadar çırpın 2.
- Kuru malzemeleri karıştırın: Ayrı bir kapta unu, şekeri, kabartma tozunu ve vanilini birleştirin ve iyice karıştırın 23.
- Sıvı malzemeleri ekleyin: Başka bir kapta yumurta sarılarını çırpın, üzerine sütü ve eritilmiş tereyağını ekleyerek çırpmaya devam edin 2. Bu karışımı kuru malzemelere ekleyin 2.
- Hamuru birleştirin: Kuru ve sıvı malzemeleri spatula ile homojen kıvam alana kadar karıştırın 2.
- Dinlendirme süreci: Hazırlanan hamuru buzdolabında yaklaşık 30 dakika dinlendirin 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: