• Buradasın

    Waffle'ın püf noktası nedir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Waffle'ın püf noktaları şunlardır:
    1. Yumurta Seçimi: Kullanılan yumurtaların ağırlığı 50-60 gramı geçmemelidir 13.
    2. Tereyağı: Tereyağının oda ısısında yumuşatılmış olması önemlidir 14.
    3. Un Eleme: Hamura eklenen unun en az bir kez elenmiş olması gerekir 13.
    4. Kabartma Tozu ve Vanilya: Kabartma tozu ve vanilyayı un ile birlikte elemek, hamurun daha iyi kabarmasını sağlar 3.
    5. Çırpma İşlemi: Çırpma işlemini, hamurun boza kıvamına gelene kadar sürdürmek gerekir 13.
    6. Pişirme Süresi: Waffle hamurunun altın rengini alana kadar pişirilmesi önemlidir 4. Kapak erken açılırsa hamur çöker 4.
    Bu püf noktalarına dikkat ederek, dışı çıtır içi yumuşak ve lezzetli waffle'lar yapabilirsiniz.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    5 kaynak

    Yanıtı değerlendir