Vişneli tayfır tatlısı yapmak için gerekli malzemeler: 1 paket kedi dili bisküvi; Kreması için: 1 litre süt, 1 su bardağı toz şeker, 4 yemek kaşığı un, 3 yemek kaşığı mısır nişastası, 1 paket vanilya, 1 paket toz krem şanti; Vişneli jöle için: 1,5 su bardağı vişne suyu, 1,5 su bardağı su, 5 yemek kaşığı toz şeker, 2 yemek kaşığı mısır nişastası, 1 paket vanilya. Yapılışı: 1. Krema hazırlığı: Bir tencereye süt, şeker, un ve nişastayı ekleyip orta ateşte sürekli karıştırarak koyu kıvam alana kadar pişirin. 2. Krem şantiyi ekleme: Ilıdıktan sonra içine toz krem şantiyi ekleyip mikserle 3-4 dakika çırpın. 3. Jöle hazırlığı: Vişne suyu, su, şeker ve nişastayı tencereye alıp orta ateşte koyulaşana kadar pişirin. 4. Dizme: Derin bir borcamın altına bir kat sütle ıslattığınız kedi dili bisküvi dizin, üzerine hazırladığınız kremayı dökün ve güzelce yayın. 5. Dinlendirme: Oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına alın ve en az 4-5 saat, tercihen 1 gece dinlendirin. 6. Servis: Dilimleyerek servis yapabilirsiniz. Not: Vegan versiyon için süt yerine badem, yulaf veya soya sütü, krem şanti yerine Hindistan cevizi kreması kullanılabilir.