• Buradasın

    Ülker Olala Gurme Profiterol kaç kalori?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Ülker Olala Gurme Tatlı Serisi Profiterol Lezzetinde kekin 100 gramı 410 kalori içermektedir 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    1 adet profiterol kaç kaloridir?

    1 adet profiterol yaklaşık 98 kalori içerir.

    100 gr besinlerde kaç kalori var?

    100 gram besinlerde bulunan kalori miktarları bazı örnekler üzerinden şu şekildedir: Tavuk göğsü: 165 kalori. Yumurta: 155 kalori. Elma: 52 kalori. Pirinç (pişmiş): 130 kalori. Süt (tam yağlı): 61 kalori. Kırmızı et (pişmiş): 250 kalori. Havuç: 41 kalori.

    Profiterolun diyete zararı var mı?

    Profiterol, diyete zarar verebilir çünkü yüksek kalori, şeker ve yağ içeriğine sahiptir. - Kalori: 100 gram profiterolde 238 kcal, 1 porsiyonunda (180 gr) ise 429 kcal bulunmaktadır. - Şeker: Çikolata sosu ve kremalı iç harcı nedeniyle şeker oranı oldukça yüksektir. - Yağ: Kremalı iç harcı ve çikolata sosu ile yağ içeriği artar. Bu nedenle, diyet yapan ve sağlıklı beslenmeye özen gösteren kişilerin profiterol tüketiminden kaçınmaları veya sınırlı miktarda tüketmeleri önerilir.

    1 tatlı kaşığı profiterol kaç kaloridir?

    1 tatlı kaşığı profiterol yaklaşık 30-50 kalori içerir.

    Profiterol kilo yapar mı?

    Evet, profiterol kilo yapabilir. Profiterol, yüksek oranda şeker ve yağ içeren bir tatlıdır. Aşırı tüketimi yağlanmaya neden olabilir.

    Ülker O'lala gurme profiterol içinde ne var?

    Ülker O'lala Gurme Profiterol Lezzeti Kek içinde şu malzemeler bulunmaktadır: Su; Şeker; Bitkisel yağlar (palm, palm çekirdeği, tam hidrojenize palm çekirdeği, tam hidrojenize kanola); Yumurta; Buğday unu; Glukoz şurubu; Nem vericiler (sorbitol, gliserol); Dekstroz; Yağsız süttozu; Kakao kitlesi; Maltodekstrin; Nişasta; Kakao yağı; Peynir tozu (süt); Emülgatörler (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, bitkisel yağ asitlerinin poligliserol esterleri, sorbitan tristearat, soya lesitini, poligliserol polirisinoleat); Aroma vericiler; Kabartıcılar (disodyum difosfat, sodyum hidrojen karbonat); Tuz; Yağı azaltılmış kakao tozu; Kıvam arttırıcı (selüloz gam); Buğday lifi; Koruyucular (potasyum sorbat, sodyum propiyonat, sorbik asit); Asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, laktik asit, trikalsiyum sitrat, disodyum fosfat); Stabilizör (sodyum aljinat); Sade yağ (süt).