• Buradasın

    Tel kadayıflı puding magnolia nasıl yapılır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Tel kadayıflı puding magnolia yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır:
    Malzemeler:
    • 1 litre süt 12
    • 1 su bardağı şeker 12
    • 2 yemek kaşığı un 12
    • 2 yemek kaşığı nişasta 12
    • 2 yumurta sarısı 1
    • 1 paket krema 12
    • 1 paket şanti 1
    • 40 gr beyaz çikolata 1
    • 1 paket vanilin 1
    • Muz 1
    Yapılışı:
    1. Sıvı krema ve toz şantiyi karıştırın 1.
    2. Kadayıfları ufak ufak parçalayıp kavurun 1.
    3. Yumurta sarısı ve şekeri bir kaba alıp şeker eriyene kadar çırpın 1.
    4. Sütü ısıtıp az az yumurtalı karışıma ekleyin 1. Bu işlemi sütten bir kepçe kalana kadar tekrarlayın 1.
    5. Kalan sütü un ve nişasta ile karıştırıp yumurtalı karışıma ilave edin 1.
    6. Ocağa alıp koyulaşana kadar çırpın 1. İçerisine beyaz çikolata ve vanilin ekleyin 1.
    7. İlk sıcağını atan pudingi krema ile karıştırın 1.
    8. Servis edilecek kaseye kadayıf, muhallebi ve muz sırasıyla koyun ve isteğe göre süsleyin 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    En güzel magnolia kreması nasıl yapılır?

    En güzel magnolia kremasını yapmak için aşağıdaki malzemeleri ve adımları kullanabilirsiniz: Malzemeler: 4 su bardağı süt; 2 çorba kaşığı un; 2 çorba kaşığı mısır nişastası; 1 paket vanilya; 1 su bardağı toz şeker; 1 yumurta; 1 su bardağı krema; ½ çay bardağı pudra şekeri; 1 yemek kaşığı tereyağı; 1 su bardağı Nutella; 1 paket burçak bisküvi. Hazırlanışı: 1. Bir kapta süt, un, nişasta, vanilya, toz şeker ve yumurtayı karıştırıp ipek süzgeç ile tencereye süzün. 2. Orta ateşte sürekli karıştırarak muhallebiyi pişirin. 3. Kaynayan muhallebiyi ocaktan alın ve tereyağını ekleyerek karıştırın. 4. Ayrı bir kâsede krema ve pudra şekerini kabartın, ardından Nutella'yı ekleyip çırpmaya devam edin. 5. Soğuyan magnolia kremasına çırpılmış Nutellalı kremayı ekleyip karıştırın. 6. Sunum kavanozlarına önce Nutellalı magnolia, ardından toz haline getirilmiş bisküviyi sırayla yerleştirin. 7. Kavanozların en son katını magnolia kreması ile bitirdikten sonra 2 saat buzdolabında dinlendirin. 8. Orman meyvesi ve kırık fındık ile soğuk servis edin.

    Magnolia benzeri hangi tatlı?

    Magnolia benzeri tatlılar arasında puding ve muhallebi türleri öne çıkmaktadır. Ayrıca, magnolia'ya benzeyen ve farklı malzemelerle yapılan bazı tatlı tarifleri şunlardır: Kestaneli magnolia: Kestaneli, sütlü ve bisküvili bir tatlıdır. Karamelli magnolia: Vanilya ile hazırlanan pudingin karamel sosuyla buluştuğu bir tariftir. Çikolatalı vişneli magnolia: Yulaf ezmesi, çikolata parçaları, vişne ve badem ile yapılan bir tatlıdır. Şekersiz çilekli magnolia: Süt, buğday unu, çilek ve badem ile hazırlanan diyet dostu bir tariftir.

    Magnolia yaparken borcam yerine ne kullanılır?

    Magnolia yaparken borcam yerine yuvarlak, kare veya dikdörtgen bir tepsi kullanılabilir.

    En güzel magnolia hangi sütle yapılır?

    En güzel magnolia tatlısı için tam yağlı süt kullanılması önerilir.

    Magnolia nasıl yapılır?

    Magnolia tatlısı yapmak için gerekli malzemeler: 1 su bardağı krema; 2 adet yumurta sarısı; 4 çorba kaşığı mısır nişastası; 2 çorba kaşığı buğday unu; 1 paket vanilin/vanilya; 1 su bardağı (200 ml'lik) şeker; 5 su bardağı süt; 12 adet çilek; 2 paket yulaflı bisküvi. Yapılışı: 1. Buğday unu, mısır nişastası, şeker, vanilya, süt ve yumurta sarısını iyice çırparak orta ateşte pişirin. 2. Muhallebi kıvamına gelince ocaktan alın. 3. Soğuyunca kremayı ekleyip pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın. 4. Yulaflı bisküvileri robotla un haline gelinceye kadar çekin. 5. Un haline getirdiğiniz bisküviden servis kaselerine 2'şer kaşık ekleyin. 6. Çilekleri dilimleyip yarısını bisküvilerin üzerine yerleştirin. 7. Daha sonra üzerine bir miktar krema ve kremanın da üzerine 2 kaşık daha bisküvi ekleyin. 8. Kalan krema ve çilekleri de ilave ettikten sonra magnolianız servise hazır. Alternatif bir magnolia tarifi: 1. Tencereye 1 litre süt, 1 su bardağı un ve 1 su bardağı toz şeker koyup pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırın. 2. Ocağı açıp koyu bir kıvam alana kadar sürekli karıştırarak pişirin. 3. Muhallebi piştikten sonra ocaktan alıp 10 dakika ara ara karıştırarak ılımaya bırakın. 4. Üzerine 1 paket vanilya ve 200 ml süt kreması ekleyip mikserle 3 dakika çırpın. 5. Kuplara önce rondodan geçirdiğiniz bisküviden koyun. 6. Bisküvilerin üzerine 2-3 yemek kaşığı muhallebi, onun üzerine doğradığınız çileklerden yerleştirin. 7. Tekrar muhallebi ve bisküvi ekleyip kupları doldurun. 8. Oda ısısında soğuduktan sonra buzdolabında dinlendirin. 9. Dilediğiniz gibi süsleyerek servis edin.

    Magnolia tatlısı malzemeleri nelerdir?

    Magnolia tatlısı malzemeleri genellikle şu şekildedir: Muhallebi için: 1 litre süt, 1 su bardağı un, 1 su bardağı şeker, 1 paket vanilya, 1 kutu süt kreması (200 ml). Meyve: Muz, çilek. Bisküvi: 1,5 paket bebe bisküvisi veya petibör. Ayrıca, tarifte nişasta ve yumurta sarısı gibi ek malzemeler de kullanılabilir.

    En güzel magnolia hangi krema ile yapılır?

    En güzel magnolia tatlısı için genellikle sıvı krema kullanılır. Ayrıca, krem şanti de krema olarak tercih edilebilir.