• Buradasın

    Magnolia yaparken borcam yerine ne kullanılır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Magnolia yaparken borcam yerine küçük kuplar, kare, yuvarlak veya dikdörtgen borcam kapları kullanılabilir 14.
    Ayrıca, magnolia tatlısı yapımında uygun küçük kuplar yoksa, daha fazla kişi için tek seferde tatlı hazırlamak amacıyla porsiyonluk kaseler de tercih edilebilir 5.
    Magnolia tatlısını hazırlarken kullanılacak kap konusunda, tatlıyı kat kat dizerek düzgün bir sunum sağlamak ve kolay dilimlemek için kabın şeklinin önemli olduğu unutulmamalıdır 2.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    A Turkish kitchen counter with a creamy magnolia dessert in a glass bowl, topped with fresh strawberries and crumbled biscuits, while a wooden spoon rests beside it and steam rises gently from a warm pot nearby.

    Magnolia püf noktası nedir?

    Magnolia yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktaları: Muhallebinin çırpılması: Muhallebinin çok iyi çırpılması, tatlıyı hafif ve pürüzsüz yapar. Soğutma: Muhallebi soğuduktan sonra içine krema eklemek kıvamı ve lezzeti artırır. Bisküvilerin çekilmesi: Bisküvilerin ince çekilmiş olması önemlidir. Katların dizilimi: Tatlıyı buzdolabında dinlendirmek lezzeti artırır. Meyve seçimi: Taze ve lezzetli meyveler kullanmak, tatlıyı daha lezzetli hale getirir. Sıcaklık: Magnolia muhallebisi sıcak dökülmez, ılıdıktan sonra kaselere konur. Klasik tercih edilen bisküviler: petibör veya bebe bisküvisi; lotus (karamelli) bisküvi; yulaflı bisküvi.

    Magnolia nasıl yapılır?

    Magnolia yapmak için gerekli malzemeler: 1 su bardağı toz şeker; 2 yemek kaşığı un; 2,5 yemek kaşığı nişasta; 2 adet yumurta sarısı; 1 litre süt; 1 paket krema; 1 paket vanilya; 1 paket tempo finger bisküvi (150 g); çilek. Yapılışı: 1. Tencereye şeker, un, nişasta, yumurta sarısı ve sütü alıp karıştırın. 2. Orta ateşte, sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. 3. Ocaktan alıp vanilyayı ekleyin ve karıştırın. 4. Ilımaya başlayan kremayı ilave edin ve karıştırmaya devam edin. 5. Rondodan geçirip un haline getirdiğiniz bisküvilerden birer kaşık servis kaselerinin tabanına yerleştirin. 6. Dilimlediğiniz çilekleri yerleştirin. 7. Muhallebiyi servis kaselerine paylaştırın. 8. Üzerini tekrar bisküvi ile kaplayıp buzdolabında dinlendirin. 9. Dilediğiniz gibi süsleyerek servis edin. Magnolia yapımında bebe bisküvisi, yulaflı bisküvi veya pötibör bisküvi de kullanılabilir.