Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tekir balığının en güzel pişirme yöntemlerinden bazıları şunlardır:
- Tekir tava 15. Tekir balığı, una bulandıktan sonra kızgın yağda kızartılarak çıtır çıtır bir hale getirilebilir 1. Yanında roka ve limon dilimleri ile servis edilebilir 1.
- Kağıt kebabı 3. Yağlı kağıtlara yerleştirilen tekir balığı, üzerine eklenen domates, soğan ve defne yaprağı ile fırında pişirilebilir 3.
- Pazılı tekir balığı 5. Tekir balıkları pazı yapraklarına sarılarak pişirilebilir 5.
- Taratorlu tekir 5. Tekir balığı, tarator sosuyla birlikte servis edilebilir 5.
- Fırında tekir 5. Tekir balığı fırında da pişirilebilir 5.
Tekir balığının en lezzetli olduğu zaman, yaz aylarının sonu olarak kabul edilir 3.
Balık pişirme yöntemleri kişisel tercihlere göre değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: