Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Taze tel kadayıfın saklanması için iki yöntem önerilir:
- Buzdolabında Saklama: Tel kadayıf, paketi açılmadan ağzı kapalı bir şekilde buzdolabında saklanabilir 2. Buzdolabında ortalama 7-10 gün dayanır 2. Son kullanma tarihine dikkat edilmelidir 2.
- Buzlukta Saklama: Tel kadayıf, hem çiğ, hem de kavrulduktan sonra buzluğa konulabilir 23. Çiğ haldeyse, paketinden çıkartmadan buzluğa atmak yeterlidir 2. Kavrulduysa, oda sıcaklığına gelmesi beklenir ve ardından porsiyonlara ayrılarak buzdolabı poşetlerine konulur 2. Buzlukta saklanan tel kadayıfın tazeliğini yitireceği unutulmamalıdır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: