Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk soteleme en güzel şekilde yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Malzemeler: 300 gram tavuk göğsü, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 adet doğranmış domates, 1 adet soğan, 1 adet yeşil biber, 1 çay kaşığı karabiber, 1/2 adet kırmızı biber, 1 çay kaşığı kuru nane, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı tuz 1.
- Hazırlık: Tavanın içerisine 2 kaşık sıvı yağı ekleyin ve yüksek ateşte ısıtın 1. Ardından kuşbaşı doğranmış tavukları ilave edin ve soteleyin 1. Tavuklar pişerken içerisine önceden doğranmış soğanı ekleyin 1.
- Diğer Malzemeler: Önceden doğranmış yeşil biber ve kırmızı biberi ekleyerek karıştırmaya devam edin 1. Daha sonra doğranmış domatesleri ekleyerek güzelce karıştırın 1. Tavuklar suyunu çekmeye başladığında nane, pul biber, karabiber gibi sevdiğiniz baharatları ilave edin ve özdeşleşene kadar karıştırın 1.
- Pişirme: Tavuklar yeterince piştiğinde tavayı ocaktan alın 1. Yanında pirinç pilavı ile servis edebilirsiniz 15.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: