Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Konserve tavuk sote yapımı için aşağıdaki malzemeleri ve adımları kullanabilirsiniz:
Malzemeler:
- 500 gram tavuk göğsü 13
- 1 adet kuru soğan 13
- 1 adet yeşil biber 13
- 1 adet kapya biberi 1
- 1 adet domates 13
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı 13
- Karabiber, pul biber, nane, tuz 13
Yapılışı:
- Kuşbaşı doğranmış tavuk etini zeytinyağında soteleyin 1.
- Soğan ve biberleri ince ince doğrayıp tavuğun üzerine ekleyin 1.
- Domatesin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın ve tavaya ilave edin 1.
- Yemeğiniz suyunu çekince baharatları ekleyip güzelce karıştırın 1.
- Ara ara karıştırarak yaklaşık 15-20 dakika pişirdikten sonra yemeğiniz servise hazırdır 1.
Not: Konserve için pişirme süresi ve sıcaklık ayarlarının farklı olması gerekebilir. Bu nedenle, konserve yapımı için bir uzmana danışmanız önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: