Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk parçaları şu şekilde adlandırılır:
- Tüm Tavuk: Tavuğun parçalarına ayrılmadan satılan hali 12.
- Tavuk Göğsü: Tavuğun beyaz et olarak bilinen göğüs kısmı 13.
- Tavuk Bonfile: Tavuk göğsünün deriden ve kemiğinden ayrılmış hali 1.
- Tavuk Budu: Tavuğun kalça ve incik kısmının bütün hali 12.
- Tavuk Baget: Tavuk budunun kalçasız kısmı 13.
- Tavuk Kanat: Tavuğun kanadı, üç bölümden oluşur: uç kanat, orta kanat ve dip kanat 13.
- Tavuk Boyun: Tavuğun kafası ve vücudu arasındaki kısım 14.
- Ciğer, Kalp ve Böbrek: Tavuğun iç organları 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: