Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk paçasının püf noktaları şunlardır:
- Tavukların Haşlanması: Tavukların lezzetini çorbaya tam anlamıyla verebilmesi için iyice haşlanması gerekir 12.
- Terbiyenin Hazırlanması: Yoğurt, yumurta sarısı ve un karışımının kesilmemesi için sıcak tavuk suyundan azar azar eklenerek karıştırılması önemlidir 13.
- Sirke ve Sarımsak: Çorbanın aromasını zenginleştirmek için sirke ve ezilmiş sarımsak eklenmesi önerilir 14.
- Kıvam ve Pişirme: Çorbanın kıvamını artırmak için un miktarını artırabilir ve orta ateşte 5 dakika daha pişirebilirsiniz 1.
- Servis Önerileri: Üzerine kızdırılmış tereyağı ve kırmızı toz biber gezdirerek sunum yapabilirsiniz 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: